18 år :) resa bokad m.m

Hellu ;)
Vet att jag e skit dålig på att uppdatera nu -.- tänkte lägga ut lite bilder från busfabriken från förra veckan i Lördags hade jag kalas fick massa pengar ;) Och igår bokade vi resa till Turkiet blir en vecka 30 juli ;) synd bara att vi inte kuunde åka 2 veckor.  Är sjuk så var hemma igår och idag men imorgon ska jag gå fast jag e sjuk kan inte missa mer nu! men nu kommer bilderna kram kram.













Måste även nämna att jag klippte gisses lugg :D




...

Hej! Vet att jag skulle ha lagt ut bilder och så från nyår men tiden har sprungit iväg :/ . I tisdags åkte jag, Gisse, Kajsa och barnen till gvd. I onsdas pluggade jag sen hämtade barnen på dagis/fritids klockan 3, Igår åkte jag syrran, Is och barnen till Busfabriken i h-stad sen åkte vi även till Eurostop köte armband, öronhängen, hårspännen, läppglans och en tröja :D. Och idag är det fredag vet inte vad dagen ska erbjuda men vet att jenni kommer hit om en stund, sen vet jag även att jag måste plgga -.- imorgon kommer släkten hit för jag fyller 18 på måndag :D fast dock börjar även skolan då :( men men nu ska jag slänga in lite bilder från nyår ha det bra kram kram.








HEMMA!

Hej!! Jag är hemma nu har inte hunnit skriva något innan, vi skulle kommit hem i torsdags men planet gick sönder så vi kom hem i fredags -.- . Det har iallfall varit super skönt att få slippa snön och all stress men iställer för att skriva allt kommer jag lägga ut bilder så blir det lite roligare ;)


På vägen till Hotellet





Ser ut som en vanlig palm men egentligen är det en såndär anten sak  hehe :D









Sjukhus där presidenten hade en hel våning för sig själv!



Havet












Julafton





















Saker jag köpte!


Skor till Elias


Skor till Emilia




En mini spegel :D






Tavlor


Pyramider till Gisse




Sand saker haha jag och mamma tittade när han gjorde den stora och vi valde färger :) och sanden stannar kvar om man vänder dom :D.

Random


Hotellets tomte


Hotellets ''pepparkakshus''










Frukost haha








På planet hem




Sådär har massa mer bilder men ska titta på tv nu :D kommer blogga mer imorgon om nyår och så ha det bra kram kram :D



RSS 2.0